Hoe kun je je auto gratis verkopen?

0
187
auto verkopen

Heb je besloten dat je je auto wilt verkopen maar vraag je je af hoe je dit nu precies aan gaat pakken? Lees dan vooral onderstaand artikel even door. Hierin vertellen we je alles over hoe je je auto gratis kunt verkopen. Je kunt natuurlijk aan de garage om de hoek vragen of zij jouw auto voor je willen verkopen maar wees je er van bewust dat zij hier altijd een vergoeding voor zullen vragen. Dat is dus niet gratis. Je auto op sites als Marktplaats plaatsen is natuurlijk ook een optie maar hier zitten vanzelfsprekend risico’s aan verbonden. Gelukkig is er ook een manier om je auto gratis en zonder risico’s te verkopen.

Mogelijkheden om je auto te verkopen

We hebben natuurlijk al twee mogelijkheden genoemd om je auto te verkopen. De garage om de hoek of de welbekende Marktplaats. We kunnen ons echter voorstellen dat dit nou niet precies is wat je in gedachten had toen je besloot om je auto in de verkoop te doen. Daar komt bij dat het in de huidige tijd helemaal zo gek niet is als je om wat voor reden dan ook snel van je auto af wilt. Je kunt daarbij besluiten om contact op te nemen met de dealer waar je de auto ooit gekocht hebt maar in veel gevallen stellen zij als eis dat je dan ook bij hen een auto terug koopt. Zei het een tweedehands auto zei het een nieuw exemplaar. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat dat niet is wat je voor ogen hebt. Je kunt dan net als vroeger met een papiertje aan je raam geplakt rond gaan rijden met al je gegevens erop maar gelukkig is er tegenwoordig ook nog een andere manier om je auto (gratis) te verkopen.

Hoe gaat het gratis auto verkopen in zijn werk?

Misschien klinkt het gratis auto verkopen je te mooi om waar te zijn in de oren maar neem van ons aan dat je eigenlijk geen betere keuze kunt maken als je je auto wilt verkopen. Je kunt hiervoor het beste op bovenstaande link klikken. Je komt dan terecht op de website van viaBovag.nl wat onderdeel is van BOVAD. Je hebt vast wel eens van de BOVAG garantie of het BOVAG keurmerk gehoord. Zo weet je meteen zeker dat je met een betrouwbare partner te maken hebt. Op deze website kun je je auto ten verkoop aanmelden waarna je binnen twee dagen een passend bod ontvangt. De prijs in dit bod is gegarandeerd en niet onderhandelbaar. Ga je akkoord met dit bod dan wordt je auto gratis bij je opgehaald. Of dit nu thuis op je werk of op een andere plaats naar keuze is. Tijdens de ophaalafspraak krijg je, na goedkeuring van het voertuig, per e-mail een betalingsbevestiging dat het afgesproken bedrag overgemaakt is op jouw rekening. Zo voorkom je eventuele onderhandelingen aan de deur, weet je zeker dat je een eerlijke prijs voor je auto ontvangt en kun je rekenen op een razendsnelle afhandeling. Je auto gratis verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here