De grootste afknappers volgens mannen? Dit zijn ze!

0
445
afknappers mannen

Ieder Nederlander heeft zijn eigen smaak. Dit komt ook in de relationele sferen tot uiting. Maar goed ook natuurlijk, want anders zouden we allemaal op dezelfde persoon vallen. Gelukkig is dat niet het geval. Zo valt de ene persoon bijvoorbeeld op mensen met blond haar, terwijl de ander de voorkeur geeft aan bruin of zwart haar. Het is echter niet alleen het uiterlijk waar we aandacht aan besteden. Op het eerste oog speelt dit zeker mee, maar het is ook belangrijk hoe de persoon in kwestie eigenlijk is. Zowel mannen als vrouwen hebben namelijk een groot aantal dingen waar zij op afknappen. We focussen ons hier even tot het mannelijke geslacht. Wil jij weten wat volgens mannen de grootste afknappers bij een vrouw zijn? Wij zetten ze hieronder op een rijtje!

Jaloersmakend gedrag

Sommige vrouwen zijn behoorlijk jaloers aangelegd, maar mannen kunnen er wat dat betreft ook wat van. Ben jij al geruime tijd aan het dansen geweest met een man en weet je dat hij jou wel ziet zitten? Probeer hem dan vooral niet jaloers te maken. Veel vrouwen maken zich hier desondanks toch schuldig aan. Hoe zij dit doen? Door bijvoorbeeld ineens te gaan dansen met een andere man. Jij probeert de man waar je eerst mee aan het dansen was zo een reactie te ontlokken. Voor veel mannen is het dan al einde verhaal. Jaloersmakend gedrag vormt namelijk een grote afknapper onder mannen. Zij willen namelijk geen vrouw die constant de aandacht van anderen zoekt.

Slechte hygiëne

Een man valt in de meeste gevallen eerst voor een vrouw vanwege haar uiterlijk en/of charmes. Op basis hiervan bepaalt een man vaak of hij de volgende stap zet. Blijkt vervolgens dat jij niet bepaald hygiënisch bent? Dan is dit een grote afknapper voor een man. Zorg er dus voor dat jij niet alleen aandacht besteedt aan jouw uiterlijk, maar vooral ook aan de hygiëne. Veel mannen vinden het bijvoorbeeld vanzelfsprekend dat een vrouw zich eenmaal per twee dagen of zelfs dagelijks doucht. Een vrouw die ruikt naar zweet wekt namelijk niet snel de interesse van een man. Naast de lichaamsgeur is ook een frisse adem belangrijk. Een man laat een vrouw die uit haar mond stinkt vaak links liggen. Poets dus je tanden of neem een kauwgompje.

Geen eigen mening

Veel mensen hebben een eigen mening over bepaalde zaken. Heb jij over de meeste onderwerpen niet echte een uitgesproken mening? Dan kan een man hier behoorlijk op afknappen. Dit vormt voor veel mannen zelfs vaak de grootste afknapper. Mannen houden er namelijk wel van wanneer een vrouw haar eigen praatje klaar heeft. Jij hoeft echt niet alles te weten over de politiek of het nieuws van vandaag de dag, zo is het natuurlijk ook weer niet. Met een eigen mening bedoelen we hier dat je niet constant ‘ik weet het niet’ of ‘geen idee’ moet zeggen. Toch zeggen veel vrouwen dit wel, omdat zij bang zijn iets verkeerds te zeggen. Doe dit niet, maar zeg gewoon wat je vindt. Een man kan dit namelijk ontzettend waarderen.

Slechte reputatie

Indien een man tijdens een avondje uit een leuke vrouw tegenkomt, toont hij ongetwijfeld zijn interesse. Jij geniet als vrouw zijnde waarschijnlijk volop van deze interesse. Vervolgens is het aan de man om de volgende stap te zetten. Houd jij als vrouw de boot af? Dan is dit voor de man een teken dat jij er misschien nog niet aan toe bent. De meeste mannen respecteren dit en laten jou met rust. Zien zij jou later op de avond met andere mannen zoenen en kom je dan weer terug bij de man in kwestie? Dan heb jij je kruit zeer waarschijnlijk al verschoten. De meeste mannen knappen namelijk af op vrouwen die op één avond met meerdere mannen zoenen. Toont een man interesse in je? Ga er dan gewoon voor wanneer je hem ook wel ziet zitten!

Praten over exen

Heb jij een date met een man? Zorg er dan altijd voor dat je nooit maar dan ook nooit over jouw ex(en) begint. Waarom niet? Omdat dit voor het mannelijk geslacht één van de grootste afknappers is. Mannen zijn namelijk geïnteresseerd in jou en hoeven niet te weten wat jij in het verleden allemaal met andere mannen hebt uitgespookt. Wanneer jij constant over je ex(en) praat, geef jij de man namelijk de indruk dat je er nog steeds niet overheen bent. Hier knapt de man met wie jij aan het daten bent vast en zeker op af. Hij krijgt namelijk het gevoel dat je nog niet klaar bent voor iets nieuws. Richt je dus alleen op de man met wie jij aan het daten bent en zorg ervoor dat jouw ex(en) onbenoemd blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here