De gouden regels voor een succesvolle date

0
734
succesvolle date

Ga jij binnenkort met iemand op date? Dan kijk je hier ongetwijfeld al naar uit. Hoe dichter de dag van de date nadert, des te nerveuzer jij wordt. Logisch, want voor het eerst met iemand op date is natuurlijk ook hartstikke spannend. Jij bent ongetwijfeld als de dood om iets verkeerd te doen. Indien je iets verkeerd doet, bestaat de kans dat jouw date je niet meer ziet zitten. Dit wil je natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Gelukkig heb je dit grotendeels zelf in de hand. Kun jij nog wel wat advies gebruiken voorafgaand aan jouw date? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen jou in onderstaande tekst namelijk wat de gouden regels voor een succesvolle date zijn. Doe er je voordeel mee!

1. Trek iets aan waar jij je lekker in voelt

Tijdens een date wil jij ongetwijfeld indruk maken. Veel mensen trekken dan ook hun mooiste outfit aan. Je ziet er in dat geval natuurlijk op jouw best uit, maar de kans is aanwezig dat jij je eigenlijk helemaal niet lekker voelt in de kleding die je draagt. Zit de outfit niet lekker? Trek dan gewoon wat anders aan. Het is namelijk hartstikke ongemakkelijk wanneer jij constant aan je kleding loopt te trekken tijdens je date wanneer er iets niet goed zit. Denk niet dat jouw date je minder vindt omdat jij geen mooie galajurk of maatpak draagt, want dat is zeker niet zo. Hij of zij zal het zelfs aan je kunnen zien wanneer jij je niet prettig voelt in de betreffende kleren. Indien jij iets draagt waarin jij je prettig voelt, straal je dit vast en zeker ook uit.

2. Denk na over de locatie van de date

Betreft het een eerste date? Dan is het belangrijk om goed na te denken over de locatie waar jullie afspreken. Weet niemand dat jullie met elkaar afgesproken hebben? Dan kan het erg ongemakkelijk zijn wanneer jullie wat zitten te drinken en er plots bekenden binnenkomen. Komen jullie allebei uit hetzelfde dorp? Spreek dan niet bij de plaatselijke horeca af. De kans is dan namelijk groot dat je wel bekenden treft. Kies bij voorkeur voor een plaats of stad in de directe omgeving. Hier is de kans een stuk kleiner dat jullie bekenden treffen en dat is natuurlijk bevorderlijk voor jullie date.

3. Laat je telefoon in je broekzak of tas

Durf jij van jezelf te zeggen dat je verslaafd bent aan je telefoon? Dan kun je vast geen minuut zonder het apparaat. Wanneer jij op date gaat, raden wij jou toch echt aan om je in te houden. Het is namelijk hartstikke onbeleefd voor jouw date wanneer jij constant met je telefoon in je handen zit. Op deze manier lijkt het net of jij meer aandacht hebt voor je telefoon dan voor de persoon die tegenover je zit. De kans dat er nog een volgende date in zit is op deze manier bijzonder klein. Laat jouw telefoon daarom in je broekzak of tas zitten tijdens de date. De mensen die benieuwd zijn naar hoe je date is kunnen vast en zeker wel even wachten.

4. Eerlijk duurt het langst

Zie jij jouw date helemaal zitten? Dan wil je ongetwijfeld indruk maken op hem/haar. Dit kun je natuurlijk op verschillende manier doen. Sommige mensen kiezen ervoor om op te scheppen over bepaalde dingen. Daarnaast worden er soms zelfs allerlei leugens op tafel gegooid. Op deze manier hopen zij dat hun date geïnteresseerd is. Dit is echter geen goede manier. Sterker nog, opscheppen en liegen werkt juist vaak averecht. Na verloop van tijd komt het namelijk altijd uit wanneer jij niet de waarheid hebt vertelt. Zorg er daarom gewoon voor dat jij jezelf blijft. Schep dus niet op en strooi ook niet met onwaarheden. Eerlijk duurt immers het langst!

5. Loop niet te hard van stapel

Misschien wel de belangrijkste gouden regel is dat je niet te hard van stapel moet lopen. Dit is zeker het geval bij een eerste date. Laat het allemaal rustig op zijn beloop en zie hoe de date eindigt. Indien er een klik is tijdens jullie date volgt er ongetwijfeld een tweede afspraakje. Sommige mensen zijn van mening dat het not done is om bij het afscheid na afloop van een eerste date met elkaar te zoenen. Dit verschilt echter per date. Een echte regel bestaat hier natuurlijk niet voor, want iedereen pakt het anders aan. Voelt het voor jou goed en zie jij het wel zitten in jouw date? Dan kunnen jullie natuurlijk prima afscheid nemen met een zoen. Stel je in ieder geval niet te afwachtend op. Jij moet doen waar jij je goed bij voelt. Laat je gevoel nooit van de ander afhangen, want hier krijg je later mogelijk spijt van. Neem desnoods zelf het initiatief, zelfs als jij de vrouw bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here