Welke sieraden moet je volgend jaar dragen?

0
239

Je hebt sieraden nodig om je look compleet te maken. Dat betekent dus ook dat je bij elke trend nieuwe items moet vinden. Je kan dit op verschillende manieren kiezen om dit aan te prakken. Je maakt het net compleet of je zorgt juist dat je heel je look ermee neerzet. Het is goed om te weten dat je met de nieuwe trends weer helemaal up-to-date bent. De volgende trends zijn in ieder geval goed om te kennen. Zo kan je dus nu alvast zorgen dat je er dan goed uitziet.

Het hart staat centraal

Het valt op dat het hart een belangrijke vorm is in de huidige trends. Wanneer je kijkt naar wat de grote modehuizen bieden, dan zal dat vooral sieraden in de vorm van een hart zijn. Deze zijn dan ook nog eens voornamelijk rood. Niet voor niets, want rood wordt ook de kleur van het komende jaar, zo stellen de experts. Ook oorbellen met hartvormige hangers zijn bijvoorbeeld heel aantrekkelijk. Het is zeker de moeite waard om te kijken wat je allemaal kan combineren.

Een sieraad als kledingstuk

Een hele andere trend die in opkomst is, is die van het sieraad als kledingstuk. Dit is al op de catwalk te zien. De zogenaamde body chains zijn heel populair op dit moment. Je ziet veel designers met de zeer doorschijnende tops komen. Dit zijn allemaal ontwerpen die geïnspireerd zijn op dit idee. Vooral als het gaat om pakken, die momenteel ook heel populair zijn, dan kan dit goed samengaan met de trend om een sieraad als kledingstuk te dragen. Het is echter wel gewoon een sieraad. Je kan dus ook gewoon een shirt eronder ragen wanneer je je daar beter bij voelt.

Terugkeer van de corsage

De corsage komt ook weer terug. Het is altijd al populair geweest om deze te dragen. Vooral aan de andere kan van de oceaan in Amerika zie je deze veel terugkomen. Die traditie is nu veranderd in een trend en je gaat deze bij alle grote modehuizen terugzien. Het bloemencorsage kan bijvoorbeeld goed samengaan met een sjaal. Het kan ook als broche of als accessoire in het haar. Er zijn verschillende bloemen te kiezen, maar de roos wordt toch wel vaak als de favoriet gezien. Het is ook gemakkelijk om deze goed te combineren met andere soorten sieraden.

Punk anno nu

De laatste trend die de moeite waard is om te bespreken is punk. Dat is natuurlijk wel heel iets anders dan de bloemencorsages. Met kettingen en oorringen kom je al een heel eind. Het gaat echter wel om punk. Dat betekent dus dat sloten en veiligheidsspelden ook een plek krijgen op je lichaam. De grote modehuizen hebben allemaal alweer punk in hun lijn teruggebracht. Wat je vooral ook ziet, is dat er veel metaal wordt gebruikt. Daarnaast moeten ze vooral ook opvallen. Houd je je aan deze trends? Dan kan je er zeker van zijn dat je goed voor de dag komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here