Deprecated: Optional parameter $output declared before required parameter $atts is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/neck.nl/httpdocs/wp-content/plugins/td-composer/mobile/functions.php on line 423

Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/neck.nl/httpdocs/wp-content/plugins/td-cloud-library/includes/tdb_menu.php on line 251

WordPress databasefout: [Unknown column 'inclusive_language_score' in 'field list']
INSERT INTO `CXCESmxK_yoast_indexable` (`object_type`, `object_id`, `object_sub_type`, `permalink`, `primary_focus_keyword_score`, `readability_score`, `inclusive_language_score`, `is_cornerstone`, `is_robots_noindex`, `is_robots_nofollow`, `is_robots_noimageindex`, `is_robots_noarchive`, `is_robots_nosnippet`, `open_graph_image`, `open_graph_image_id`, `open_graph_image_source`, `open_graph_image_meta`, `twitter_image`, `twitter_image_id`, `twitter_image_source`, `primary_focus_keyword`, `canonical`, `title`, `description`, `breadcrumb_title`, `open_graph_title`, `open_graph_description`, `twitter_title`, `twitter_description`, `estimated_reading_time_minutes`, `author_id`, `post_parent`, `number_of_pages`, `post_status`, `is_protected`, `is_public`, `has_public_posts`, `blog_id`, `schema_page_type`, `schema_article_type`, `object_last_modified`, `object_published_at`, `version`, `permalink_hash`, `created_at`, `updated_at`) VALUES ('post', '2368', 'post', 'https://neck.nl/beauty-mode/zo-kies-je-de-juiste-zonnebril/', NULL, '90', '0', '0', NULL, '0', NULL, NULL, NULL, 'https://neck.nl/wp-content/uploads/2023/07/Zo-kies-je-de-juiste-zonnebril.jpg', '2372', 'featured-image', '{\"width\":1119,\"height\":747,\"filesize\":268252,\"url\":\"https://neck.nl/wp-content/uploads/2023/07/Zo-kies-je-de-juiste-zonnebril.jpg\",\"path\":\"/var/www/vhosts/neck.nl/httpdocs/wp-content/uploads/2023/07/Zo-kies-je-de-juiste-zonnebril.jpg\",\"size\":\"full\",\"id\":2372,\"alt\":\"\",\"pixels\":835893,\"type\":\"image/jpeg\"}', 'https://neck.nl/wp-content/uploads/2023/07/Zo-kies-je-de-juiste-zonnebril.jpg', '2372', 'featured-image', NULL, NULL, NULL, NULL, 'Zo kies je de juiste zonnebril', NULL, NULL, NULL, NULL, '3', '3', '0', NULL, 'publish', '0', NULL, NULL, '1', NULL, NULL, '2023-07-11 07:03:11', '2023-07-11 06:31:06', '2', '59:c6253d210a427137dc897f2a85ae8a07', '2024-02-21 08:45:51', '2024-02-21 08:45:51')

Zo kies je de juiste zonnebril - Neck.nl het mooiste blog van Nederland
Home Beauty & mode Zo kies je de juiste zonnebril

Zo kies je de juiste zonnebril

0
138

Niemand kan zonder zonnebril. Al is het alleen al omdat de kracht van de zon behoorlijk schadelijk voor je ogen kan zijn. Het is daarom waardevol om een goed model op de neus te zetten. Hoewel het om een praktisch hulpmiddel gaat, komt er wel wat meer bij kijken als je een keuze voor een geschikte zonnebril gaat maken. In dat opzicht is het dus ook goed om eens een keer te kijken welke zaken allemaal de moeite waard zijn om mee te nemen. Zo kan je zeker zijn dat je het best mogelijke model gaat kiezen.

De juiste mate van bescherming

De eerste factor die meespeelt is natuurlijk ook de meest voor de hand liggende. Je wilt een zonnebril die een goede mate van bescherming aan je ogen biedt. Glazen in de juiste tint zorgen ervoor dat de uv-straling geen grote impact hoeft te hebben. Dit lijkt misschien logisch, maar er zijn veel brillen met gekleurde glazen die als zonnebrillen worden verkocht, maar eigenlijk helemaal geen bescherming bieden. Denk dan vooral aan de roze, gele of lichtblauwe glazen in de brillen. Daar heb je dus minder aan dan je misschien zou willen.

Een bril die lekker zit

Een tweede punt van aandacht is de pasvorm. Brillen hebben wel allemaal een gelijk model, maar de ene zit toch lekkerder dan de andere. Twee punten waar je dit vooral op kan merken is de mate waarop deze knelt bij de neus en hoe strak de pootjes om de oren zitten. Is het namelijk zo dat het op deze plekken te strak zit? Dan zal het pijn gaan doen en gaan irriteren. Met als gevolg dat je je zonnebril dus niet meer draagt en je er eigenlijk niets aan hebt. Met een goed passend model voorkom je dit.

Een modieuze look

De volgende factor is die van de uitstraling. Het is wel belangrijk dat je je ook fijn voelt met je zonnebril op je neus. Het moet eigenlijk je uitstraling en je zelfvertrouwen versterken. In dat opzicht is het dus een goed idee om voor een bril te gaan van een designer waar jij een goed gevoel bij hebt. Er zijn ook mensen die verschillende brillen voor verschillende outfits hebben klaarliggen. Dat kan natuurlijk ook voor jou een goed idee zijn wanneer je daar het budget voor hebt. Zo zie je er altijd op je best uit.

Kies een zonnebril op sterkte

Tot slot is er nog een factor die slechts voor een deel van de consumenten geldt. Wanneer je een bril of lenzen hebt, dan moet je daar natuurlijk wel ook rekening mee houden als je een zonnebril koopt. Het is dan belangrijk om een model te kopen dat goed op sterkte is. Op die manier kan je er bijvoorbeeld ook gewoon veilig de weg mee op. Zeker in de auto is het namelijk belangrijk om een goede zonnebril te dragen. In alle opzichten is het dus slim om een model te laten aanmeten met glazen op sterkte.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here