Het cloud based webwinkel platform CCV Shop

0
329
website

In 1999 richtte een enthousiast team van online professionals uit Overijssel het bedrijf BiedMeer op. Hun doel was het ontwikkelen van een uitgebreid webwinkel platform voor ondernemers. Inmiddels heeft het een andere naam, namelijk CCV Shop, en is het uitgegroeid tot een cloud based webwinkel platform. Op die manier wordt het voor iedere webwinkelier mogelijk om eenvoudig en snel een eigen webshop op te richten en te beheren.

Wat verkoopt CCV Shop?

CCV Shop verkoopt webshop software inclusief hosting en support voor een vast bedrag per maand. Na het aanschaffen van het complete pakket kun je als webwinkelier meteen aan de slag. Zo mag je zelf de kleuren en de lay-out van de webshop bepalen. Ook is het mogelijk om de online winkel met extra opties uit te breiden, bijvoorbeeld met betaaloplossingen en verzendpartijen. Tevens bevat CCV Shop een onderhoudstool om jouw producten en/of diensten mee te beheren.

Overname

In maart 2014 vond er een overname plaats binnen het bedrijf. CCV, een bedrijf in omnichannel betaaloplossingen, nam de touwtjes in handen. Deze overname heeft er voor gezorgd dag CCV Shop zich meer naar de buitenwereld toe is gaan richten. Het bedrijf heeft internationale ambities en is inmiddels ook te vinden in België, Duitsland en Zwitserland. Het bedrijf is van plan om in de nabije toekomst in nog meer landen actief te worden.

Hoeveel klanten heeft CCV per maand?

Om zowel in binnen- als buitenland succesvol te zijn houdt CCV de e-commerce ontwikkelingen goed in de gaten. Wanneer er sprake is van een belangrijke ontwikkeling, speelt het daar op in. Het feit dat CCV blijft innoveren draagt zeker bij aan de populariteit van de webshop pakketten. Op dit moment maken ongeveer 15.000 webwinkels er gebruik van. In totaal heeft het bedrijf 17.000 klanten en 200.000 bestellingen per maand. Het aantal producten op het platform is eveneens zeer uitgebreid, namelijk 150.000.000. CVV mag zich dan ook marktleider in de e-commerce branche noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here