Waarom is Shoptrader populair in de e-commerce industrie?

0
317
webshopsoftware

Internetondernemers, zoals webwinkeliers, hebben de behoefte aan professionele webwinkel software. Op die manier kunnen ze hun producten en/of diensten snel en eenvoudig aanbieden aan veel bezoekers. Misschien behoor jij ook tot deze groep en ben je nog op zoek naar geschikte webwinkel software. Wellicht zou je eens kunnen kijken naar de mogelijkheden van Shoptrader. Wat heeft dit programma webwinkeliers precies te bieden?

Webwinkel opbouwen en onderhouden met Shoptrader

Het opbouwen en onderhouden van een webwinkel kan op verschillende manieren. Zo kun je de hulp van een professioneel bedrijf inschakelen die precies weet wat er moet gebeuren. Daar staan doorgaans echter hoge kosten tegenover. Je kunt geld besparen door zelf aan de slag te gaan. Voor het gebruik van het programma Shoptrader hoef je bijvoorbeeld geen grote investering te doen.  Voor het gebruik van deze software is geen technische kennis vereist. In principe kan iedereen er mee aan de slag. Zodoende bestaat Shoptrader inmiddels al meer dan tien jaar en geniet het grote populariteit onder e-commerce bedrijven.

Veel templates om uit te kiezen

Een van de redenen voor de populariteit van Shoptrader is het grote aanbod aan templates. Je kunt het design van je website naar eigen smaak aanpassen. Wel is het verstandig om te kiezen voor kleuren die aansluiten bij het logo van je bedrijf. Een website met felle kleuren past bijvoorbeeld minder goed bij een rustig logo. Bovendien straal je met een kleur zoals blauw of grijs meer rust uit, maar of je dat wil hangt uiteraard af van de producten en diensten die je verkoopt.

Functies van Shoptrader

Shoptrader biedt niet alleen verschillende kleuren aan, maar ook een aantal apps. Deze worden ‘add ons’ genoemd en kunnen de snelheid en efficiëntie van een webwinkel verhogen. Zo maken de verschillende vertaalmodules het eenvoudiger om een webshop in een andere taal te beheren. Daarnaast beschikt Shoptrader onder andere over een spaarpuntensysteem en een online chatfunctie. Met de laatstgenoemde functie kun je gemakkelijker contact houden met klanten. Je kunt ze de mogelijkheid bieden om vragen of opmerkingen te verzenden via de chatfunctie. Zorg er voor dat je zo snel mogelijk reageert, want dit verhoogt de klanttevredenheid.

Betaalmogelijkheden

Shoptrader biedt diverse betaalmogelijkheden aan. In totaal zijn het er meer dan dertig, zodat aan de wensen van iedere webwinkelier kan worden voldaan. Zo kun je betaaltransacties in de webshop onder andere laten verwerken met iDeal, een populaire betaaloptie in Nederland, en de creditcard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here