De voordelen van InstantInk (HP)

0
212

Wellicht heb je er ooit van gehoord; InstantInk. Dit kan voor verschillende printers en vooral voor het merk HP. Daar zit het vaak al ingebouwd en hoef je het alleen in te schakelen om er gebruik van te maken. Ik hoor je denken, wat is InstantInk precies? InstantInk is een service waardoor jouw printer zelf aangeeft wanneer er nieuwe inkt nodig is om te printen. Hiervoor kan je dan een abonnement afsluiten waardoor je de inkt opgestuurd krijgt en dus nooit meer zonder inkt zal zitten. Wil je wat meer weten over de voordelen hiervan? Lees dan vooral mee.

Nooit meer zonder inkt

Het grootste voordeel is dat je nooit meer zonder inkt zit. Zo geeft je printer aan wanneer er nieuwe inkt nodig is maar heb je dus ook een abonnement met hoe veel pagina’s je maandelijks kan printen. Dit is handig zodat je nooit meer zonder inkt komt te zitten. Er is namelijk altijd genoeg inkt om mee te printen en wanneer je niet genoeg aan het abonnement hebt kan je ook altijd nog bijkopen of volgende maand een stapje hoger gaan waardoor je maar los kan blijven gaan met printen! Super handig om eens naar te kijken voordat je in volle stress op zoek moet naar inkt.

Je hoeft de deur er niet meer voor uit

Een ander groot voordeel aan InstantInk is dat je er de deur niet meer voor uit hoeft.  Hoe je eerst op zoek ging naar de juiste cartridge om in jouw printer te installeren, hoef je er nu de deur niet meer voor uit. Winkel na winkel afgaan totdat je het hebt gevonden, dat is gelukkig verleden tijd. Ook het feit dat het uitverkocht kan zijn, is voor jou geen probleem meer. Jij krijgt namelijk de inkt thuisbezorgd. Wist je dat je naast inkt ook bijvoorbeeld maaltijdpakketten thuisbezorgd kan krijgen? Lees dan dit artikel over de voorbeelden hier van. Ook super handig namelijk!

Je bent minder geld kwijt

Wanneer je op maandelijkse basis aardig wat print, gaat het ook in de kosten zitten. Zo ben je vaak wel meer dan een tientje kwijt aan één cartridge en doe je hier niet ontzettend lang mee. Het klinkt misschien gek om een abonnement voor inkt aan te schaffen, maar je bent er ook minder geld door kwijt. Zo kost elke pagina  je minder geld dan wanneer je steeds een cartridge moet installeren. Het is misschien ook handig vanuit dit oogpunt om eens naar InstantInk te kijken, omdat het dus ook nog leuk is voor de portemonnee. Super handig dat je ook geen reiskosten hoeft te maken of steeds bezorgkosten hoeft te betalen voor de cartridges. Wel moet je dan natuurlijk niet vergeten dat je nog wel papier nodig hebt om te printen, maar dat is universeel dus kan je eigenlijk overal wel vandaan halen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here