Tips voor een voordelige én stijlvolle badkamerinrichting

0
227
moderne badkamer

Het verbouwen of simpelweg opknappen van je badkamer hoeft geen bakken met geld te kosten. Als je enkele praktische tips in gedachte houdt, kun je namelijk ontzettend veel besparen als het op badkamerinrichting aankomt. Hoe dan precies? Je leest het in dit artikel!

  1. Verbouwen of opknappen?

Voordat je daadwerkelijk over een volledige verbouwing na gaat denken, is het verstandig om kritisch te zijn over of het wel écht nodig is om de badkamer zo grondig onder handen te nemen. Een frisse kleur op de muur, een goedkope douchecabine of het opknappen van je huidige badkamermeubel: enkele simpele al dan niet creatieve oplossingen kunnen al een wereld van verschil maken.

  1. Hoeveel geld wil je kwijt zijn?

Als je besluit om daadwerkelijk tot een verbouwing over te gaan, is het handig om te budgetteren. Oftewel: stel een gedetailleerde lijst op met zowel de noodzakelijke als wenselijke elementen voor in de badkamer. Bepaal per element hoeveel geld je er maximaal aan kwijt wilt zijn en zorg dat je je daar ook echt aan houdt! Zo kom je achteraf niet voor financiële verrassingen te staan.

  1. Waar vind je tegels voor de beste prijs?

Zowel wand- als vloertegels worden veelvuldig in restpartijen aangeboden. Deze restpartijen zijn meestal niet meer groot genoeg om een volledige badkamer mee te kunnen betegelen, maar daardoor wél erg scherp geprijsd. Met een beetje creativiteit en puzzelwerk kun je restpartijen met elkaar combineren.

  1. Waar vind je sanitair voor de beste prijs?

Laat je niet misleiden door de bekende en tevens zéér prijzige sanitairmerken, maar zoek, kijk en vergelijk! Er zijn genoeg sanitairmerken die prachtige en hoogwaardige producten leveren tegen budgetvriendelijk prijzen, speciale websites waar je scherpe aanbiedingen kunt en bedrijven die restpartijen aanbieden.

  1. Wat is er tweedehands verkrijgbaar?

Tweedehands is vaak verrassend veel moois te vinden. Het zal je verbazen hoe breed het tweedehands aanbod is. Er worden veel hoogwaardige producten aangeboden voor bijzonder lage prijzen. De verkopers zijn meestal allang blij dat ze er zelf vanaf zijn en jou blij kunnen maken met een budgetvriendelijke badkamerinrichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here