Vijf tekenen dat een man jou leuk vindt

0
363
liefde man

Ben jij als vrouw zijnde vrijgezel? Dan krijg je vast en zeker de nodige aandacht van het mannelijke geslacht. Dit gebeurt niet snel wanneer je telkens maar thuis blijft zitten, maar bijvoorbeeld wel wanneer je een avondje uit gaat. In dit laatste geval kun je namelijk een drankje doen en een dansje wagen. Je hoeft er zelf bovendien weinig voor te doen om contact te maken met iemand van het andere geslacht. De man zet namelijk vaak de eerste stap. Heb jij ook geregeld contact met mannen tijdens het uitgaan? Dan weet je mogelijk niet hoe je hier precies op moet reageren. Jij vraagt je vast en zeker af of een man jou echt leuk vindt of dat hij alleen maar uit is op seks. Wil jij er zeker van zijn dat een man jou echt leuk vindt? De onderstaande vijf tekenen helpen jou hier ongetwijfeld een handje bij!

1. Hij toont interesse

Een man die jou leuk vindt, toont interesse in jou. Hij probeert niet alleen maar met je te dansen, maar stelt je ook de nodige vragen. Zo is hij ongetwijfeld benieuwd naar jouw interesses. Ben jij op stap met een groepje vriendinnen? Dan is hij vast en zeker ook nieuwsgierig naar wie jouw vriendinnen zijn. Hierdoor ontstaat er mogelijk een heel gesprek tussen jullie twee. Indien dit lange tijd aanhoudt, mag je aannemen dat de man echt geïnteresseerd in je is. Mannen die alleen maar uit zijn op seks willen vaak zo snel mogelijk actie. Iemand die jou echt leuk vindt zal de tijd voor je nemen en dwingt je vooral niet tot het maken van ondoordachte keuzes.

2. Hij stelt je aan mensen voor

Als een man jou leuk vindt, wil hij jou graag kennis laten maken met mensen binnen zijn eigen netwerk. In dat geval stelt hij je dan ook maar wat graag voor aan zijn directe omgeving. Zo ontmoet je ongetwijfeld zijn vrienden. Stelt hij je zelfs voor aan zijn ouders of aan een broer of zus? Dan mag je aannemen dat hij je echt leuk vindt. Een vrouw waar je eigenlijk geen interesse in hebt stel je namelijk niet zo snel aan mensen voor. Jij hoort vanaf dat moment bij zijn dierbaren en hierdoor mag jij zeker verwachten dat de man in kwestie jou leuk vindt.

3. Hij heeft het over de toekomst

Een man die alleen maar uit is op seks hoor je vast en zeker niet over de toekomst. Een dergelijke man heeft het namelijk alleen over de korte termijn. Ben jij al enige tijd aan het daten met iemand en wordt er zelfs al over de toekomst gesproken? Dan zit het wel goed! In dat geval vindt de man in kwestie jou zeker weten leuk. Mogelijk praat hij al over dingen als met zijn tweetjes op vakantie gaan of samen een concert of festival bezoeken. Vraagt hij je vrijwel direct ten huwelijk? Dan moet je hier wel jouw vraagtekens bij plaatsen. Het is namelijk niet gebruikelijk om binnen de kortste keren al met iemand in het huwelijksbootje te stappen.

4. Hij kijkt naar je om

Wanneer een man jou leuk vindt, kijkt hij naar je om. En nee, we doelen hier niet op het tonen van interesse. Een man die jou wel ziet zitten staat namelijk ook voor jou klaar op wat mindere dagen. Zit jij niet zo lekker in je vel? Of heb je een vervelende dag op het werk achter de rug? Dan biedt een man die jou leuk vindt je maar wat graag een luisterend oor. Wanneer hij je echt leuk vindt, heeft hij namelijk het beste met je voor. Hij zal je dan zelfs van advies voorzien. Hij wil je namelijk helpen om dergelijke problemen de volgende keren te voorkomen. Hartstikke lief natuurlijk en ook nog eens een teken dat het wel goed zit!

5. Hij zoekt contact

Als vrouw zijnde hoef jij niet het initiatief te nemen. Althans, niet wanneer een man jou echt leuk vindt. Jij hoeft zelf niet telkens een gesprek te starten, maar de man in kwestie doet dit. Dit geldt natuurlijk niet alleen wanneer jullie op date zijn met elkaar. Nee, want als een man jou echt leuk vindt stuurt hij je namelijk ook geregeld berichtjes. Hij wil namelijk niet dat het contact tussen jullie verwaterd. In dat geval krijg jij vast en zeker geregeld berichtjes op jouw smartphone binnen van hem. Belt hij je ook nog regelmatig? Dan vindt hij je wel heel erg leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here