Essentials voor een dagje spa

0
185

Soms is het tijd om jezelf eens te verwennen. Dit kan je doen door er thuis een fijne dag van te maken of heerlijk te gaan uiteten, maar dat kan je ook doen door een dagje naar de spa te gaan. Genieten van de heerlijke baden, de sauna’s, Turkse stoombaden en wellicht nog een massage om vervolgens helemaal zen naar huis te gaan. Om te zorgen dat jij helemaal kan genieten van je dagje spa, is het natuurlijk belangrijk om alle essentials op zak te hebben zodat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. In dit artikel lees je dan ook over alles wat je mee moet nemen bij een dagje spa, zodat er niks anders op de to-do list staat dan heerlijk ontspannen!

Slippers en een badjas (en badkleding)

Wanneer je naar de spa gaat, mogen slippers natuurlijk niet ontbreken. Het is de bedoeling dat je hier op voortbeweegt in de spa zelf. Belangrijk is om dan te zorgen voor herkenbare slippers maar ook voor slippers met grip, zodat je op de gladde en natte vloeren niet onderuit gaat. Wanneer je naar de spa gaat in je badkleding of op een badkleding-mag-dag, dan is het natuurlijk handig om dat ook mee te nemen. Zorg voor een comfortabele bikini of badpak om te zorgen dat jij niet met jouw uiterlijk bezig hoeft te zijn wanneer je zit te genieten. Voor wanneer je een wandeling gaat maken door de gangen en even niet in een bad aan het liggen bent, is het handig om een goede badjas mee te nemen. Je kan ook enkel een badhanddoek meenemen hoor, maar als je een stuk moet lopen (en eten tussendoor) is het fijn om een badjas aan te hebben. In het restaurant is dat vaak ook verplicht.

Handdoek en lekker douchen

Om te zorgen dat jij helemaal tot rust komt, is het ook fijn om de juiste doucheproducten mee te nemen. Ga daarom voor een heerlijke shampoo en ook een voedende conditioner, omdat je hier wel de tijd voor hebt en deze tijd dan ook kan nemen. Geef je haar een goed masker en bij haarproblemen, lees dan eens dit artikel en doe er direct wat mee tijdens je dagje spa. Daarnaast moet je ook een handdoek meenemen om je tussendoor af te drogen en is het ook wel fijn om voordat je naar huis gaat, jezelf fris te kunnen douchen en goed te kunnen afdrogen.

Denk aan ontspanning

Wanneer je aan ontspanning denkt, denken veel mensen aan een boek lezen. Je kan hier namelijk optimaal van genieten in een spa. Neem een boek mee, een tijdschrift of een boekje waar je zelf dingen in kan gaan schrijven. Het is namelijk hét moment zonder telefoon en het is dan ook heerlijk om in eigen gedachten te verzinken of om ver weg te raken in een goed boek. Vergeet dit dan ook zeker niet mee te nemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here