Verjaardag vieren tijdens corona

0
175

Aangezien de coronapandemie al meer dan een jaar aan de gang is, is het zeker dat iedereen minimaal één keer zijn of haar verjaardag viert tijdens de pandemie. Door de strenge overheidsmaatregelen worden we beperkt in ons handelen. Grote groepen mensen kunnen we bijvoorbeeld niet meer over de vloer laten komen. Een terras pakken of een bioscoop bezoeken is op het moment ook onmogelijk geworden. Toch blijft de dag je verjaardag en daarom is het niet onbegrijpelijk dat je er alsnog wat leuks van wilt maken. Daarom worden verschillende ideeën in dit artikel voorgelegd.

Videoverjaardag

De kans is groot dat je de afgelopen maanden een videogesprek hebt gehad voor je werk of school. Vanuit positief perspectief is het erg bijzonder dat we inmiddels met mensen van over de hele wereld kunnen videobellen. Profiteer daarom van de mogelijkheid om met al je vrienden bij elkaar te komen op een virtueel verjaardagsfeestje. Zorg voor een leuke, gezamenlijke playlist. Regel letverlichting of zet een virtuele achtergrond naar keuze op. Bestel vervolgens met z’n allen tegelijk pizza’s, en daar is je feestje! Misschien niet even leuk als normaal, maar toch erg gezellig en daarom zeker het proberen waard.

Virtuele activiteiten

Tegenwoordig kun je bijna alles op het internet vinden. Neem bijvoorbeeld een online cocktailles. Dit kan zelfs met z’n tweeën. Je ontvangt hierbij vooraf de benodigde ingrediënten. Een toffe ervaring en tijdverdrijf dus. Houd je niet van alcohol? Of ben je meer van de spanning? Overweeg dan een virtuele moordmysterie te bezoeken. Word je liever geamuseerd door een show? Dan kan een online goochelshow wel geschikt zijn.

De kaart

Als je op zoek bent naar een methode om de verjaardag van een familielid of vriend speciaal te maken, kun je je richten op een speciale kaart. Veel websites hebben een speciale collectie kaarten, die je online kunt bestellen. Je kunt de kaart rechtstreeks verzenden of eerst naar jezelf sturen om het zelf te overhandigen. Met de meegeleverde kaart kun je een verrassingsdoos geven met daarin een helium ballon. Zo maak je de felicitatie net wat unieker.

Abonnement

Omdat we met z’n allen massaal thuiszitten, is een abonnement een leuk en geschikt cadeau. Is de jarige een Star Wars of Marvel liefhebber? Overweeg dan om een Disney+ abonnement te regelen. Voor actieve en sportieve jarigen is een fitnessabonnement ook een geweldige optie. Een wijnabonnement voor de wijndrinkers bij ondernemingen als zoals Baltazar. Ze bieden verschillende abonnementen, waarbij de jarige elke maand een nieuwe box met wijn mag ontvangen. Er bestaan nog genoeg andere opties, zoals een koffieabonnement voor de koffiedrinkers, abonnementen op tijdschriften of een gameabonnementen (denk aan een Xbox Game Pass) voor de gamers.

Naar buiten

Als je graag naar buiten wilt, bestaan er nog steeds mogelijkheden voor een coronaverjaardag. Je kunt met z’n tweeën langs verschillende drive thru’s gaan. Vanwege de coronacrisis zijn de drive thru ondernemers erg creatief bezig geweest en dat heeft tot resultaat geleid. Zo bestaan er inmiddels pannenkoeken drive thru’s, bier drive thru’s, ijs drive thru’s en de bekende aardbeien drive thru’s. Door het grote aantal van verschillende soorten drive thru’s kun je hier gerust terecht voor het ontbijt, de lunch en het avondeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here